De wedstrijden van VV Winsum worden gespeeld op twee verschillende accommodaties in Winsum.

Sportpark Schouwerzijlsterweg

Veld 1 (Hoofdveld):

Dit is het veld waar u bij binnenkomst op het sporpark als eerste tegenaan loopt. Het Hoofdveld is het veld, dat hoofdzakelijk bespeeld wordt door de standaardteams. Op het Hoofdveld worden alleen wedstrijden gespeeld en wordt NIET getraind!

Veld 2 (StoffelWintersveld):

Veld 2 is bij binnenkomst, het veld aan uw rechterhand. StoffelWinters Schoenen heeft zijn naam via een sponsorcontract aan dit veld verbonden.

Veld 3:

Veld 3 ligt bij binnenkomst op het sportpark aan de overzijde van het Hoofdveld. Dit veld is te bereiken via de brug over het Omsnijdingskanaal. Oók Veld 3 wordt gebruikt voor trainingen én wedstrijden.

Veld 7:

Op 250 meter van Sportpark Schouwerzijlsterweg, richting Schouwerzijl, ligt naast de zuiveringsinstallatie Veld 7. Dit veld wordt hoofdzakelijk gebruikt voor trainingen van de hogere Junioren en Senioren. Het veld is volledig ingericht en wordt incidenteel gebruikt bij grote drukte als wedstrijdveld.

Indeling Sportpark Schouwerzijlsterweg 1200

Sportpark Schilligeham

Veld 4 (Hoofdveld)

Veld 5

Veld 5 is bij binnenkomst het veld aan uw linkerhand.

Veld 6

Dit veld wordt gebruikt voor trainingen en de allerjongste jeugd.

Indeling Sportpark vv Winsum Schilligeham 1200