De kantinecommissie is 1 van de grotere commissies binnen onze vereniging en tot eind vorig seizoen maakten we gebruik van 1 e-mailadres voor alle kantine gerelateerde zaken. Dit werkte niet optimaal. Om iedereen binnen de vereniging beter en sneller te kunnen bedienen hebben we 2 extra e-mailadressen aangemaakt. Op deze manier kunnen we vragen en verzoeken efficiënter oppakken.

• Voor alle zaken met betrekking tot de planning van de bardiensten kun je mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor zaken die te maken hebben met de inkoop kun je je mail sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kantinecommissie