Met veel enthousiasme hebben onze jeugdleden loten verkocht voor de Grote Clubactie. Hiermee heeft onze vereniging ruim € 3.200,00 opgehaald voor de clubkas. Dit geld wordt gebruikt voor de aanschaf van materialen voor de jeugd, zoals nieuwe doeltjes, ballen en ander materiaal voor de trainingen en de wedstrijden.

We zijn trots op de flinke inzet van al onze verkopende jeugdleden!

Het team dat het meeste heeft verkocht is de MO11-1. Zij hebben gezamenlijk tachtig loten verkocht. Onze topverkopers zijn:
  1. Vera de Groot              Draakjes
  2. Jildau de Vries             MO13-1
  3. Malte Volkmann           JO09-3
Maar er waren veel verkopers die bijna net zoveel loten hebben verkocht als onze topverkopers. Bedankt daarvoor!

De topverkopers ontvangen een mooi bal, welke beschikbaar is gesteld door onze hoofdsponsor Sporthuis Winsum. Het meest verkochte team kan patat gaan eten bij Snackbar het Centrum. Volgend seizoen zullen we zeker weer mee doen met de Grote Clubactie.

De jeugdcommissie