Bestuur en de Commissie Voetbal Zaken hebben in goed overleg met Gert Jan van Dijken, trainer van onze 2e selectie, besloten om aan het einde van het seizoen de samenwerking niet te verlengen.

Na de promotie naar de reserve Hoofdklasse afgelopen seizoen lag er voor Gert Jan direct een hele mooie uitdaging om de groep naar een niveau te krijgen waar lijfsbehoud de doelstelling is.

De club heeft het volste vertrouwen erin dat het 2e elftal ook het komend seizoen zal gaan uitkomen in de reserve Hoofdklasse wat overeenkomt met de doelstelling van de club.

Gert Jan heeft o.a. aangegeven dat hij graag als hoofdtrainer aan het werk wil en heeft tevens de ambitie uitgesproken om de cursus Trainer Coach 1 te willen gaan volgen. Wij als club zullen op zoek gaan naar een nieuwe trainer die het stokje zal gaan overnemen van Gert Jan.