Op deze pagina kun je per categorie zien welke toernooien er dit seizoen (2016-2017) worden georganiseerd.

Leiders zijn vanaf dit seizoen zelf verantwoordelijk om voor hun eigen team leuke toernooien uit te zoeken en zich daarvoor aan te melden bij de betreffende club. Naast de aanmelding bij het betreffende toernooi dient ook vv Winsum op de hoogte gebracht te worden. Dit kan door de aanmelding ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. Wees er op tijd bij met inschrijven om teleurstellingen te voorkomen. Sommige clubs hanteren een uiterste inschrijfdatum en/of een vol-is-vol beleid.

Het toernooi aanbod op deze pagina is aan wijzing onderhevig!

Datum Locatie Toernooi Info Email Categorie