Veiligheid en hygiëne

• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!
  • Blijf thuis bij de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • Blijf nog 10 dagen thuis nadat iemand in jouw huishouden of nabije omgeving positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19).
  • Ben je 18 jaar of ouder? Houd dan 1,5 meter afstand van andere personen buiten jouw huishouden wanneer je niet op het veld staat en bezig bent met de training of wedstrijd.
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  • Vermijd het aanraken van je gezicht, geef geen box en schud geen handen.
  • Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet. Moet je onverhoopt toch naar het toilet op het sportpark? Dan kun je gebruik maken van de toiletvoorziening in het clubhuis.
  • Was je handen met water, zeep en waar mogelijk desinfectiemiddel voor en na bezoek aan het sportpark.
  • Laat de kleedkamers schoon en netjes achter en desinfecteer deze na gebruik. Controleer ook de kleedkamer van de tegenstander. De trainer/leider van het team is verantwoordelijk. Er is desinfectiespray beschikbaar.
  • De bestuurskamer is toegankelijk voor scheidsrechters, assistent-scheidsrechters, bestuurs- en stafleden. Houd je ook daar aan alle coronaregels, looprichtingen en aanwijzingen van de organisatie (trainers, coördinatoren, bestuursleden of andere vrijwilligers)

Belangrijke aandachtspunten

• Je mag vanaf heden alleen op het Geert Reinders Sportpark Winsum West aanwezig zijn wanneer je zelf gaat voetballen of wanneer je een officiële functie uitoefent tijdens je aanwezigheid.
  • De kantine is tot nader order gesloten. De kantine kan alleen gebruikt worden voor verenigingsactiviteiten die ondersteunend zijn aan het voetbal.
  • Kom zoveel mogelijk met eigen vervoer naar het sportpark. Probeer om geen personen uit andere huishoudens mee te nemen als je met de auto komt.
  • Volg de looproutes die op het sportpark zijn aangegeven.
  • Gasten registreren zich op vrijwillige basis. Als iemand geen toestemming wil geven, kan de toegang niet worden geweigerd. De vereniging bewaart de geregistreerde gegevens gedurende 14 dagen en vernietigt ze daarna. Ook vindt er een gezondheidscheck plaats.
  • Scheidsrechters en assistent-scheidsrechters zijn welkom in de bestuurskamer.
  • Van de bezoekende en thuisspelende teams zijn, als het maximaal aantal bezoekers nog niet is bereikt, maximaal 2 bestuurs- en/of stafleden welkom in de bestuurskamer.

Het Geert Reinders Sportpark Winsum West is een rookvrij sportpark!

Spandoek 225 x 70

mtr