Hoewel het lentezonnetje zo langzamerhand gaat doorbreken, is de lange winterperiode nog niet uit ons geheugen verdwenen. Een winterperiode waarin door onze 1e selectie voornamelijk veel werd getraind, om klaar te zijn voor de wedstrijdenreeks die onlangs is gestart.

Zoals u ongetwijfeld weet, is er in deze periode heel wat kou, wind en neerslag op ons pad gekomen. Zo ook op dat van onze selectieleden. Om zich beter tegen winterse omstandigheden  te kunnen beschermen is vóór de winterstop al het idee ontstaan om windjacks aan te schaffen voor de selectiespelers.

Deze jacks behoren niet tot het standaard kledingpakket van de vereniging, dus moest voor de bekostiging een andere bron worden aangeboord. Door de groep werd toen besloten om aan deze aanschaf (een gedeelte van) onze doelpuntenpot te besteden.

Voor deze nieuwe, welkome aanvulling op onze kleding danken wij nogmaals Jan van der Kooi en alle deelnemers aan deze pot!! Dank zij jullie is deze investering in de toekomst mogelijk gemaakt! De jacks blijven namelijk eigendom van het team en kunnen dus gezien de goede kwaliteit nog wel een aantal jaren dienst doen.

Doet u nog niet mee aan de pot en vindt u het een goed initiatief, schroom dan niet u ook aan te melden bij Jan van der Kooi of via één van de spelers of stafleden. Meerdere volgers van vv Winsum 1 gingen u voor!

Namens de 1e selectie,

Harry Postema