Op zaterdag 8 augustus staat de eerste training voor heren 1 en 2 gepland. Onder de verwachte tropische omstandigheden treden de mannen van trainers Bert en Jeroen om 12.00 uur aan voor de eerste oefening van het nieuwe seizoen. Uiteraard verwachten we zaterdag onze vaste supporters langs de lijn op het Geert Reinders Sportpark, kunstgrasveld 1.

We hopen natuurlijk allemaal dat we dadelijk ook weer officiële wedstrijden kunnen gaan spelen. De eerste officiële thuiswedstrijd van H1 is in ieder geval gepland. Op 5 september om 17.00 uur staat de bekerwedstrijd tegen vv Gomos 1 op de kalender.  Gomos (Norg) is zondag eersteklasser.

De selectie van zaterdag 1 voor komend seizoen bestaat uit 22 spelers, grotendeels bekende gezichten op de Winsumer velden. 3 spelers komen van het tweede elftal, te weten Robin Faber,  Nick Lukassen en Gerbrand de Boer. Deze spelers hebben de jeugdopleiding ook in Winsum doorlopen.  Van FC Leo is Stan Buikema teruggekeerd, Max Heijnen is aanvaller en komt van SVBO (Emmen), en van Forum Sport (Voorburg) is verdediger / middenvelder Ronan Hofman overgekomen naar Winsum. Van harte welkom (terug) bij vv Winsum. En last but not least: we heten ook Niels van Dalen weer welkom bij de eerste selectie!

De selectie bestaat daarmee uit de volgende spelers:

1   Wouter Meijer (K)
 2   Hans Zwakenberg
 3   Heinze Andringa.
 4   Marcel Pannekoek.
5    Thomas Kauw
 6   Max Heijnen
 7   Wouter Bloem.
 8   Tim Hof.
 9   Stan Buikema
 10 Robin Faber
 11 Gerbrand de Boer
 12 José Bello.
 13 Joshua van Dijk.
 14 Raul Bello.
 15 Germen Bouman      (K)
 16 Steffen Vader.
 17 Nick Lucassen
 18 David Albert Villalta.
 19 Rick Schaaphok.
 20 Sven Rosevink.
 21 Ronan Hofman
 22 Niels van Dalen