De informatie over de speelschema’s van de nacompetitie is lastig te vinden op het internet. Daarnaast is de KNVB niet heel snel met een actualisatie en dus een nieuwe planning van de wedstrijden.

Wat weten we wel:

vv Winsum Za-2

Ons 2e elftal heeft afgelopen zaterdag met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen BCV 2. Het team speelt dinsdagavond 23 mei om 19:00 uur in Bergum op sportpark Het Koningsland. Het 2e elftal moet dus winnen in de reguliere tijd, na verlenging of eventueel na strafschoppen om door te kunnen naar de volgende speelronde. Bij winst volgt nog een thuis en een heenwedstrijd tegen de winnaar van tweestrijd tussen Groen Geel 2 en Noordscheschut 2. De thuiswedstrijd is dan op zaterdag 27 mei en de uitwedstrijd is op zaterdag 3 juni. Eerst maar eens spelen tegen BCV. Deze wedstrijd is gewonnen met 0 -2. Nu even afwachten tegen wie we spelen; waarschijnlijk Noordscheschut 2 (eerste wedstrijd met 1 - 4 gewonnen).

vv Winsum VR1

Het eerste Vrouwenteam heeft zich, na de beide duels tegen HZVV VR1 te hebben gewonnen, geplaatst voor de volgende ronde richting promotie naar de 1e Klasse. De Vrouwen moeten het nu in twee duels opnemen tegen Hollandscheveld VR1. De 1e wedstrijd is a.s. zaterdag 27 mei in Winsum om 14:30 uur en de return is op zaterdag 3 juni om 14:30 uur in Hollandscheveld. De winnaar van deze beide duels handhaaft (Hollandscheveld) of plaatst zich (Winsum) voor een plek in de 1e klasse!

vv Winsum JO19-1 (A1)

Het 1e Jongens Onder 19 jaar-team heeft zich geplaatst voor de volgende ronde door in 2 wedstrijden af te rekenen met Stadskanaal JO19-1. Het team moet het nu in twee duels opnemen tegen Velocitas JO19-1. Dit team schakelde Drachten JO19-1 uit. Op zaterdag 27 mei speelt de ploeg in Groningen; de aanvangstijd is 15:00 uur. De thuiswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 3 juni a.s. en de aanvangstijd hiervan is 11:00 uur. Daarna volgt nog één finalewedstrijd, waarbij alleen de winnaar zich handhaaft c.q. zich plaatst in de 4e Divisie.

vv Winsum JO17-1 (B1)

Het 1e Jongens Onder 17 jaar-team heeft zich geplaatst voor de volgende ronde door in 2 wedstrijden af te rekenen met Helpman JO17-1. Het team moet het nu in twee duels opnemen tegen Veendam 1894 JO17-1. Dit team schakelde Sc Joure JO17-1 uit. Op zaterdag 27 mei speelt de ploeg in Veendam (Sportpark De Langeleegte); de aanvangstijd is 14:30 uur. De thuiswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 3 juni a.s. en de aanvangstijd is ook 14:30 uur. Daarna volgt nog één finalewedstrijd, waarbij alleen de winnaar zich handhaaft c.q. zich plaatst in de 4e Divisie.

Harry Schaaphok