We zijn blij dat we kunnen melden dat we een nieuwe penningmeester gevonden hebben. Vanaf heden neemt Masja Postema deze taak op zich. In het onderstaande stelt Masja zich nader voor!

Namens het bestuur

Jan Joost Flim

Even voorstellen,

Met ingang van het komende seizoen heb ik mij aangemeld voor de nog vacante taak van penningmeester in het bestuur van vv Winsum. Ter introductie laat ik u graag wat meer over mijzelf weten.

Mijn naam is Masja Postema. Ik ben getrouwd met Harry (leider van het 1e) en heb samen met hem twee dochters. De oudste voetbalt, de jongste speelt hockey.

Tot nu toe begaf ik me vrij weinig op beide sportparken. Wel om wedstrijden van mijn kind te aanschouwen of om eens een bardienst te draaien, maar heel frequent was mijn aanwezigheid niet. Dit zal de komende tijd vast veranderen.

Gedurende de werkweek ben ik in dienst van Rodenstock Benelux BV, gevestigd in Groningen. Daar werk ik op de afdeling Finance als controller. Vanuit die hoedanigheid ben ik dus zeker bekend met cijfermatige en boekhoudkundige werkzaamheden.

Een goed gesprek met de voorzitter en het hoofd van de financiële commissie maakte mij enthousiast voor de rol van penningmeester binnen vv Winsum. Ik ga zeer binnenkort weer met betrokkenen om tafel, om me mijn toekomstige rol snel eigen te maken.

Ik heb zin in de samenwerking met de overige bestuursleden en het beter leren kennen van de vereniging en haar financiën. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Masja Postema