Na het fraai afgesloten seizoen 2016-2017 (met een mooie zesde plaats in de eindrangschikking en een heerlijk toetje met de wedstrijd tegen de Trots van het Noorden) is er nu een periode van relatieve rust aangebroken voor de spelers en stafleden van de 1e selectie. Relatief, want achter de schermen wordt al weer gewerkt aan het komende seizoen.

De spelers laden de accu weer op richting de aftrap van het nieuwe seizoen op 8 augustus. Dit kan zijn door het pakken van de benodigde rust, dan wel door het werken aan de fitheid om een zo goed mogelijke start te kunnen maken. De staf rust eveneens even uit, maar ook hier wordt de blik al weer op de naderende voetbaljaargang gericht. Het zou natuurlijk mooi zijn dat de positieve stappen die zijn ingezet komend seizoen een goed vervolg gaan krijgen.

Om iedereen alvast op de hoogte te brengen, volgen hieronder de indelingen van de bekerpoule en van de competitie. Binnen nu en snel is ook het speelschema van beiden bekend. Hierna treft u het schema van de voorbereiding aan. Zo weten onze trouwe volgers wanneer er vanuit de selectie weer voetbalactiviteiten zijn te verwachten.

Voor de komende weken wens ik iedereen een fijne vakantie toe. Graag tot ziens in het nieuwe seizoen!

De indelingen voor competitie en beker: (beker start op 2 september, competitie op 23 september)

Indeling competitie 1e klasse E

vv Winsum

1e klasse E zat

Schema Winsum1

N.B. Schema onder voorbehoud en dus nog zonder invulling van bekertegenstanders en tegenstander 1e competitiewedstrijd. Tevens nog verschuivingen in tijden mogelijk. We houden u op de hoogte!

Harry Postema

Teamleider vv Winsum 1