Ons bereikte het trieste bericht dat Harm Visser afgelopen zondag 16 juli op 69-jarige leeftijd is overleden. De laatste periode ging zijn gezondheid achteruit. Toch kwam zijn overlijden voor ons onverwacht.

Harm, een geboren en getogen Winsumer, werd al op jonge leeftijd lid van Viboa. Zijn laatste activiteit als speler was als keeper van Viboa 6. Harm is altijd een fervent supporter geweest van het vroegere Viboa 1 en recentelijk van vv Winsum 1. Niet alleen aanwezig bij de thuiswedstrijden, maar ook tijdens de vele uitwedstrijden samen met zijn vrouw Truus. Harm was ook een vaste deelnemer aan de jaarlijkse uitwisseling met de Winsum Friendshipclub en is een aantal weken geleden nog mee geweest naar Engeland. Daarnaast was Harm lid van de vrienden van vv Winsum, vrijwilliger en sponsor.

Wij verliezen in Harm een markante persoonlijkheid en hij zal bij vv Winsum erg gemist gaan worden. Vrijdag 21 juli zal om 12.00 afscheid van Harm worden genomen in het crematorium te Groningen. Veel sterkte gewenst aan Truus, Karin, Rick, Danne en Ronald.

Bestuur vv Winsum

h visser