Trots en dankbaar

Het eerste seizoen van vv Winsum is nu echt ten einde! Dit geeft wat mij betreft een dubbel gevoel! Enerzijds ben ik blij dat we allemaal even kunnen genieten van een verdiende vakantie en periode van rust. Anderzijds is het ook jammer! Want wat was het een fantastisch seizoen!

Enkele hoogte punten zijn wat mij betreft:

-       In oktober konden we het eerste kampioenschap van vv Winsum vieren, de dames 35+ 7x7 pakten dik verdiend de titel

-       Elke week hebben circa 60 teams competitie gespeeld

-       Elke week waren meer dan 100 vrijwilligers actief voor de club

-       We hebben een fantastische voetbal driedaags voor de jeugd georganiseerd

-       vv Winsum zaterdag 2 is gepromoveerd naar de hoofdklasse

Het absolute hoogtepunt was wat mij betreft het jubileum 100 jaar voetbal in Winsum. Het was fantastisch om de betrokkenheid van iedereen te zien! Niet alleen van onze leden maar ook van de sponsoren, oud-leden en inwoners van het dorp. Het jubileum liet in mijn optiek duidelijk de functie van de vereniging zien, VERENIGEN en VERBINDEN.

Als bestuur zijn we dan ook trots op het afgelopen seizoen en willen we iedereen bedanken voor de bijdrage aan een fantastisch eerste seizoen!

We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en zien je graag terug langs de lijn in het nieuwe seizoen!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur