Hierbij het trainingsschema zoals deze per september 2017 gaat gelden voor alle vv Winsum teams. Klik hier voor het trainingsschema

Voor de maand augustus is er een aangepast trainingsschema voor voetbalteams die uit komen in de beker. Klik hier voor het tijdelijke trainingsschema

Voor het aangepaste trainingsschema geldt dat alleen gebruik gemaakt kan worden van de velden wanneer deze niet in onderhoud zijn en vrij zijn gegeven door de accommodatiecommissie.

*Belastbaarheid van de velden:

Voor veld 2 Schouwerzijlsterweg en veld 5 Schilligeham worden structureel minder belast.

Op Schouwerzijl zijn veld 3 en veld 4 de trainingsvelden voor de teams.
Veld 2 word vanwege de wedstrijdbelasting en mogelijke inhaalwedstrijden zo min mogelijk gebruikt voor trainingen

Wijk nooit af van aangegeven tijdstippen zonder dit te hebben overlegt met de accommodatiecommissie

*Op andere tijden/dagen trainen dan het schema aangeeft:

We hebben getracht elk team zijn of haar eigen trainingsmoment te geven, extra trainen laat het schema niet toe. Bij bijzondere situaties kan altijd contact worden gezocht met de accommodatiecommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mede namens de CVZ senioren, CVZ- JC en de accommodatie commissie,