logo nwsbrfBeste vrijwilliger,

Als bestuur van vv Winsum  stellen jouw inzet voor onze vereniging, in welke vorm dan ook, zeer op prijs. Om deze dank te onderstrepen, nodigen wij jou en partner uit voor onze vrijwilligersavond op zaterdag 21 april vanaf 19:30 uur in ons clubhuis aan de Schouwerzijlsterweg.

Deze uitnodiging is voor iedereen die zich dit seizoen vrijwillig heeft ingezet voor onze vereniging. Of het nu om een grote of kleine taak gaat maakt niet uit, iedere vrijwilliger is van harte welkom om samen met zijn/haar partner aanwezig te zijn. Dankzij jullie is onze vereniging een groot succes!

Wij willen er een gezellige avond van maken met een boeiende speurtocht door ons mooie Winsum met na afloop een hapje en een drankje.

In verband met het spelelement willen we graag weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Daarom het verzoek om je komst aan te melden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , geef dan ook gelijk even aan of je met of zonder partner komt. Je kunt je aanmelden tot vrijdag 20 april a.s.

(Om onze administratie zo goed mogelijk up-to-date te houden vragen we je ook om bij je aanmelding aan te geven welke vrijwilligersfunctie(s) je het afgelopen jaar hebt vervuld).)


De inloop is vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur met het programma. We verzoeken je dus om op tijd aanwezig te zijn.

Wij zien er naar uit jou en/of partner zaterdagavond 21 april te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur vv Winsum