VV Winsum organiseert samen met de dames van SC Heerenveen op 16 mei a.s. ’s avonds een voetbalclinic voor alle meiden van 6 tot en met 16 jaar, die van voetballen houden. Of je nu lid bent van vv Winsum, bij een andere voetbalvereniging speelt of helemaal nog niet aan het voetballen bent. Een ieder is welkom! 

De voetbalclinic wordt gegeven door de dames van SC Heerenveen, Het is een mooie kans om training te krijgen van vrouwen uit de eredivisie!!! Deze clinic wordt mogelijk gemaakt door een mooie samenwerking tussen dames 1 en de jeugdcommissie van vv Winsum. Tevens wordt de clinic aangeboden door vv Winsum en één van onze meiden sponsoren Bonnet Financieel Management. 

Je kan je opgeven via de website  van vv Winsum, via de knop meiden clinic. Meldt je snel aan, maar uiterlijk 8 mei a.s. Let op: Er zit een maximum aan deelnemers op, dus geef je snel op. 

In de week van 8 mei krijg je nadere informatie, over het exacte tijdstip waarop je wordt verwacht. 

Voor meer informatie of vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cherry Chen en Ineke Bonder

F2996934 3AB9 4B33 A53E 70B116E341AD