Trots zijn we op hoe de Voetbal3Daagse 2018 (V3D) is verlopen. Wat hebben we mooie dagen gehad tijdens V3D 2018 van vv Winsum.  Waarbij we samen met Voetbalschool Het Verschil (VTS) drie dagen lang heerlijk veel voetbal- en spelplezier hebben beleefd. Onder de 127 deelnemers waren voetballers en voetbalsters en deelnemers die geen lid zijn van een voetbalvereniging. Van 11 verschillende voetbalverenigingen kwamen de deelnemers.

Twee van de drie dagen in een mooie zonnige omgeving. Naast voetbaltrainingen (voetbaltechniek en linietrainingen), waren er een WK voetbaltoernooi en een leuke speurtocht door Winsum, met gekke opdrachten en een pubquiz. Eén dagdeel was er specifiek aandacht voor de keepers en hadden de meiden hun eigen training. Afsluitend was er de prijsuitreiking met een high-team voor de ouders.

Op facebook en op de websites van vv Winsum en VTS vinden jullie foto’s van deze driedaagse. In de komende dagen, worden hier nog een aantal foto’s aan toegevoegd.

Dit evenement met zoveel deelnemers was niet mogelijk geweest zonder de vele vrijwilligers die hebben meegeholpen. Speciale dank gaat uit naar de vrijwilligers van de EHBO van Winsum, de jeugdcommissie van vv Winsum, de trainers van VTS en de studenten van het Alfa College. Daarnaast zijn er nog veel vrijwilligers die op de achtergrond de voorbereidende werkzaamheden hebben gedaan. Allen dank daarvoor!

Tevens willen wij onze hoofdsponsor van de V3D Winsum nieuws, en de sponsoren Sporthuis Winsum, Multisport en AH Winsum bedanken voor hun bijdrage.

Tot volgend jaar.

2018 05 03 PHOTO 00000711