Ook de komende 3 jaar steunt vv Winsum Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA) met de verkoop van trainingspakken.

Leden van vv Winsum kunnen tegen een gereduceerd tarief een trainingspak van vv Winsum  aanschaffen bij sporthuis Winsum. Van elk verkocht trainingspak gaat vervolgens €5 euro naar het goede doel. De actie was de afgelopen jaren een groot succes en wordt nu gecontinueerd.

De actie wordt mogelijk gemaakt door sponsoren Mazda Terpstra, Hairpoint, Makelaardij Stenekes, Albert Heijn Winsum, Calimero Kinderopvang en Autoschade Brian.

De trainingspakken werden op 28 april gepresenteerd voor de wedstrijd van vv Winsum 1 tegen Blauw Wit ’34. Voor de wedstrijd werd er door jeugdleden gecollecteerd voor KIKA.

STM 2914 2
Van links naar rechts: Ben Breukelman (Calimero Kinderopvang), Anneke Carmio (Calimero Kinderopvang), Jelis Schuiling (Hairpoint), Anja Schuiling (Hairpoint) Christian Brian (Autoschade Brian), Peter Ritzema (vv Winsum), Jan Joost Flim (vv Winsum). De jeugdleden van links naar rechts: Jesse Ritzema, Christian Kauw, Minc Willemsen, Daan Verhoeven en Mart Vogel. Foto: Sterkenburg Media.