Nieuwe Penningmeester: Roelf Bonder

Zoals eerder gecommuniceerd hebben we een vacature voor de bestuursfunctie van penningmeester. Gezien de rol van de penningmeester binnen het bestuur en de vereniging is dit zeer onwenselijke situatie. Als bestuur zijn dan ook verheugd dat Roelf Bonder bereid is deze functie te vervullen zodat we kunnen werken aan de verdere professionalisering van de vereniging.

In het onderstaande stelt Roelf zich nader voor

Namens het bestuur

Jan Joost Flim

Hallo allemaal,

Mij is gevraagd om me even kort voor te stellen. Voor degene die me nog niet kennen: ik ben Roelf Bonder, getrouwd met Ineke en dochter Iris voetbalt bij de MO15-2. Ik ben al een flink aantal jaren actief binnen de voetballerij. Ik ben gestart bij als trainer en leider toen Iris bij de E’ers ging voetballen en momenteel trainer en leider van de MO15-2. Daarnaast ben ik samen met Tandem (vormgeving en bouwadvies) sponsor voor alle meidenteams in de jeugd.

Mijn ervaringen met financiën zijn heel divers. Naast mijn eigen administratie en advieskantoor: Bonnet Financieel Management, werk ik als interimmanager/controller. Ik adviseer veel klanten   m.b.t. financiën, sturing en bedrijfsvoering. Daarnaast neem ik mijn bestuurservaring bij vv Hunsingo en diverse andere vrijwilligersorganisaties.

Ik wil graag mijn kennis, kunde en netwerk inzetten in het verder professionaliseren van de financiële bedrijfsvoering van vv Winsum. Het realiseren van een nieuw sportcomplex vraagt extra aandacht voor financiën, daarnaast wil ik kijken of we meer zouden kunnen digitaliseren.

Met veel plezier pak ik de rol van penningmeester op binnen vv Winsum. Je kan me bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-24653078.

Groet,

Roelf