Op 30 juni a.s. is de familiedag van vv Winsum en de afsluiting van het seizoen. Dit willen we graag samen met alle teams doen. Het is een mooie gelegenheid om voor de zomervakantie nog één keer samen te komen.Daarom hebben we een leuk en actief programma bedacht voor de jeugd (op deze dag krijgen we hulp van dames 1 en heren 1).
 
Wat gaan we doen:
 
14:30: Jeugd t/m 8 jaar Zeskamp – light
14:30: Jeugd 9 t/m O15  Zeskamp
18:00: Jeugd bovenbouw 4 x 4 toernooi 
 
Daarnaast is er voor de jongste jeugd schminken en suikerspinnen. Om 16:30 hebben we een ludiek moment voor vv Winsum, waar we graag veel toeschouwers bij willen hebben. Vanaf 17.00 uur start het foodfestival. Dus kortom een middag en avond vol activiteiten https://www.vvwinsum.nl/nieuws/1619-uitnodiging-familiedag-seizoensafsluiting . De avond loopt over in een programma voor de senioren.
 
Wij zouden heel graag een mooi vol en gezellig sportpark hebben, met veel voetballers, ouders, vrijwilligers en sponsoren die we tijdens deze dag begroeten op sportpark Schouwerzijl. Via de leiders van de jeugd is een verzoek uitgezet om een opgave aan te leveren van de jeugdteams die meedoen met de zeskamp of 4 x 4 toernooi.
 
Om ook een indicatie te krijgen hoeveel mensen er gaan deelnemen aan het foodfestival, vragen we de deelnemers om zich afzonderlijk op te geven via de website van vv Winsum https://vvwinsum.nl/seizoensafsluiting.
 
Mochten jullie nog vragen hebben, dan horen we dit ook graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Namens de jeugdcommissie,
 
Simone Thie, Sandra Olthof, Alexis Rompelman, Marga Aiyamekhue en Ineke Bonder
06-54152799