Met trots kunnen we melden dat alle verzorgers van het afgelopen seizoen ook het komende seizoen voor jullie klaarstaan! De verzorging is toegankelijk voor iedereen!

 

Luuk Weijsenveld

Luuk zal ook komend jaar aanwezig zijn op donderdagavond en op zaterdagmiddag zal Luuk de mannen van Heren 1 assisteren en verzorgen.

 

Mark Kooijinga

Mark zal komend seizoen elke dinsdagavond beschikbaar zijn voor verzorging van spelers en speelsters. Daarnaast gaat Mark hersteltraining op dinsdagavond verzorgen.

 

Niels Zantingh

Niels heeft afgelopen seizoen de verzorging op zaterdagochtend op zich genomen. Gezien hier veel gebruik van wordt gemaakt zal Niels komend seizoen hier mee verder gaan. Daarnaast zal Niels op maandagavond de verzorging van VR1 gaan verrichten en aansluiten voor overige teams hersteltraining aanbieden.

 

Marlies Bijman

Marlies heeft ook komend seizoen een coordinerende rol richting de verzorging en de blessurepreventie van de vrouwen en meidenafdeling.

 

Coen van de Molen

Coen plakt er gewoon nog een jaartje aan vast! Echter wel in een iets andere vorm zijn. Coen wil zich graag specifiek richten op de hersteltraining van Heren 1&2, JO19-1 en VR1. De overige teams kunnen voor hersteltraining terecht bij Niels of Mark.

 

Neil Judkins

Neil zal ook komend seizoen het verzorgingsteam coordineren en ondersteunend zijn in geval van diagnostiek of behandeling bij zwaardere blessures.

 

Voor alle informative over het verzorgingsteam, de beschikbaarheid en de bereikbaarheid verwijzen we jullie naar onze website:  https://www.vvwinsum.nl/clubinfo/verzorging#sportverzorging