Vanwege het afscheid van enkele leden van de begeleidingsstaf rondom het 1e en 2e elftal van onze zaterdagafdeling, is geruime tijd geleden al een zoektocht gestart. Er is resultaat geboekt, want op een enkele functie na zijn de posten bezet. Een aantal mensen (daarbij valt te denken aan de nieuwe trainers) heeft zich al bekend gemaakt. Om een wat completer beeld te geven hieronder een overzicht van de begeleiding voor het komende seizoen.

1e selectie:
Hoofdtrainer: Robert Bos
Assistent-trainer: Jouad Boufarra
Keeperstrainer/ assistent-trainer: Gaby Hemsens
Teamleider: Harry Postema
Kleding en materialen: Pieter de Vries
Assistent-scheidsrechter: Kornelis Prins (grotendeels)

2e selectie:
Trainer: Fred Schreuder
Teamleider: Arnold Venema
Teamleider: Bert Boonstra
Assistent-scheidsrechter: (vacature)

Medische staf:
Hoofd: Neil Judkins
Begeleiding do en za: Luuk Weijsenfeld
Begeleiding di: Mark Kooijinga
Hersteltrainer: Coen van der Molen

Zoals te zien is de begeleiding op de post van assistent-scheidsrechter na al vrij volledig. Naast de hier genoemde mensen zullen ook weer andere mensen zich voor of achter de schermen bezig gaan of blijven houden met deze beide selectieteams. Dat zal later blijken, voor nu eerst dit overzicht!