Voor het komende seizoen hebben zich voor de 1e en 2e selectie zes nieuwe spelers aangemeld. Naast de A-junioren die zijn overgekomen zullen zij nieuwe gezichten zijn binnen de spelersgroep. Hieronder stellen ze zich alvast voor aan de hand van een paar vragen, zodat de volgers enigszins weten met wie ze te maken krijgen het komende seizoen.

Naam: Roy Streppel
Leeftijd: 26
Woonplaats: Groningen
Eerdere club(s): sv de Heracliden
In het dagelijks leven: Online Marketing Manager bij Traffic4u in Groningen.
Wat verwacht ik bij de vv Winsum: een nieuwe uitdaging in de 1e klasse.

Naam:  Maikel Hoormann
Leeftijd: 26
Woonplaats: Sappemeer
Eerdere club(s): FC Groningen, VFB Oldenburg, BV Veendam, HSC en SV Bedum
In het dagelijkse leven: International Accountmanager EuroFoodLink.
Wat verwacht ik bij de vv Winsum: Na veel wisselvallige jaren met blessureleed wil ik weer volledig fit worden, een groot aandeel in een succesvolle teamprestatie leveren en veel plezier hebben.

Naam: Stan Buikema
Leeftijd: 22
Woonplaats: Groningen
Eerdere club(s): Fc Leo
In het dagelijkse leven: Momenteel assistent uitvoerder bij Heijmans Wegen op het project N361 Ranum - Mensingeweer. Verder volg ik een avondopleiding Kaderfunctionaris uitvoering infra op het Alfa-College
Wat verwacht ik bij de vv Winsum: Ik verwacht bij vv Winsum te groeien als voetballer en veel plezier te hebben in het spelletje wat natuurlijk op de eerste plaats staat.

Naam: Tom Dijkman
Leeftijd: 19
Woonplaats: Bierum
Eerdere club(s): Poolster
In het dagelijkse leven: Studie Sport en Bewegen gevolgd op het Alfa-College, die heb ik nu afgerond dus ik ben geslaagd! Het is nu de bedoeling dat ik de PABO ga doen. Ook speel ik bij muziekkorps CBS, daar bespeel ik drums.
Wat verwacht ik bij de vv Winsum: Het gaat voor mij een jaar worden waarin ik heel veel ga leren en waarin ik hopelijk mijn plekje kan gaan vinden in het 1e elftal. Ik verwacht een mooi seizoen, waarin ik via hard werken hoop veel te gaan spelen. Kan niet wachten om te beginnen!

Naam: Mourad Bahar
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Uithuizen
Eerdere club(s): Heracliden, Corenos, Noordpool UFC
In het dagelijkse leven: In mijn dagelijkse leven voetbal ik veel en sinds een half jaar doe ik aan fitness 4x per week. Na de vakantie begin ik aan mijn 2e jaar van de opleiding Applicatieontwikkelaar aan het Alfacollege.
Wat verwacht ik bij de vv Winsum: Ik verwacht bij vv Winsum een leuke en leerzame tijd en vooral om mezelf te verbeteren als voetballer.

Naam: Curly Selassa
Curly komt over van PKC’83 en heeft in juni al meegespeeld tijdens de oefenwedstrijden. Hij heeft daarin al laten zien ambitieus te zijn. We hopen dat hij net als de overige nieuwelingen zich thuis mag gaan voelen bij onze vereniging!