Ook dit jaar is de Voordeelboekjesactie weer gehouden door de vv SJO Winsum in samenwerking met korfbalvereniging DWA. De winkeliers uit Winsum bedenken een leuke aanbieding, deze worden allemaal gebundeld in een Voordeelboekje en voor 5 euro deur-aan-deur in Winsum verkocht en de koper profiteert met een bon van de actie in de winkel. Iedereen blij: de winkelier krijgt extra klanten in de winkel, de klant profiteert van korting en de opbrengst van de boekjes wordt verdeeld onder de beide sportclubs. Onder de 40 lopers aan de SJO Winsum zijde zaten voor het eerst ook een aantal lopers vanuit Hunsingo. Met maar liefst 70 deelnemende winkeliers en 1.100 verkochte boekjes was het opnieuw een zeer geslaagde actie. Het is nu aan het bestuur om een goede bestemming voor de opbrengst van 3000 euro te vinden. Het geld dat jaarlijks met deze actie wordt verdiend komt immers ten gunste van de jeugd. Wij bedanken alle lopers enorm voor hun inzet en hopen dat we volgend jaar een beroep op een nog grotere groep lopers mogen doen!

Patrick Kauw en Wilfred Hofman

P.S. Noot van de penningmeester van Viboa: Patrick en Wilfred hebben te kennen gegeven dat ze na zes succesvolle jaren willen stoppen met de coördinatie van de Voordeelboekjesactie. Langs deze weg wil ik beide heren enorm bedanken voor hun geweldige inzet voor deze actie en willen feliciteren met de behaalde resultaten (gemiddeld genomen een netto opbrengst van € 3.000 voor het jeugdvoetbal)! Ik hoop uiteraard van harte dat de actie een passend vervolg zal krijgen. Lijkt het jou nou leuk om mee te helpen met de organisatie van deze fantastische actie, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Patrick en Wilfred hebben toegezegd graag bij te dragen aan een soepele overdracht.