Beste voetballers en voetballers en andere voetballiefhebbers,

Hieronder het trainingsschema voor deze week. Hierbij opgemerkt dat het bijzonder is dat er deze week in Winsum getraind en gevoetbald kan  worden, want in de speurtocht naar trainingsruimten  blijkt dat heel veel sportcomplexen nog niet geopend zijn. Ook in Winsum is meer dan de helft van onze velden nog niet beschikbaar en is het mooi dat er op het oude DWA veld nog wel getraind kan worden.

Ideaal is het misschien niet, maar onder het motto beter iets dan niets, hoopt de club in ieder geval alle bekerteams trainingsruimte te bieden.

Vanaf volgende week is het de planning dat alle teams weer in training kunnen en dit wordt komende weekend gecommuniceerd. De velden hebben echt nog tijd nodig en wordt daarom per week beoordeeld.

Tot slot weer een heel groot compliment aan onze vrijwilligers van de accommodatiecommissie voor het vele werk dat zij verrichten om te zorgen dat er bij vv Winsum gevoetbald kan worden.

Bestuur vv Winsum

trainingsschema 27 8 30 8 2018