logo nwsbrfTeams van vv Winsum kunnen komend seizoen gebruik maken van Teamwas. Daarvoor is een samenwerkingsverband afgesloten. Als team bepaal je zelf of je hier gebruik van wilt maken.
 

Hoe het werkt

Teamwas haalt de voetbaltenues op bij vv Winsum en brengt deze schoon en netjes weer terug. Zaterdag of zondag halen ze de tenues op, woensdag of donderdag brengen ze de tenues gewassen weer terug. Zo zijn teams niet meer belast met de was. 

Kosten

Teamwas verzorgt de was voor 225 euro voor het hele jaar voor de dames en seniorenteams (circa 14 euro per persoon per seizoen). Voor teams die 7x7 spelen geldt er een andere prijs. Die kunnen contact opnemen via :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

Heeft jouw team interesse om de was te laten doen door Teamwas? Neem dan vrijblijvend contact op met Remco Pranger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op de website www.teamwas.nl

Onder de teams die mee doen verloot Teamwas 3 mooie Derbyster voetbal!