Ook dit jaar doet vv Winsum weer mee aan de Grote Club Actie.

Wat is de Grote Clubactie?

De Grote Club Actie is een mooie methode om loten te verkopen, waar diverse prijzen op vallen. Binnen Nederland doen er heel veel verenigingen aan mee. Van alle verkochte loten gaat de opbrengst naar de jeugd van vv Winsum. De loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan krijgt de vv Winsum € 2,40 per lot.

Wat doet de vv Winsum met dit extra geld?

Vv Winsum is een groeiende vereniging met bijna 500 jeugdleden en kan extra geld goed gebruiken. Zeker nu we volgend jaar een nieuw sportcomplex krijgen, met een nieuw clubgebouw. Voor de opbrengsten van de Grote Club Actie willen we dit jaar gaan sparen voor:

Leuke speeltoestel(len) voor het nieuwe sportpark..

Het is dus een leuke bijdrage zodat het sportpark er straks extra mooi en uitdagend wordt voor de jeugd!

Hulp

Iedere jeugdspeler van de onder- en middenbouw krijgt deze week via de leiders/trainers een boekje met 20 loten om huis aan huis te verkopen. Dit kan door opa, oma’s, vader en moeders, buren, ooms en tantes te benaderen. De verkoop start zaterdag 15 september.

We hopen met de jeugdteams een minimale opbrengst van € 4.000,00 te realiseren. Deze ambitie realiseren kunnen we niet alleen!

Extra beloning:

-  Het team dat gemiddeld de meeste loten verkoopt mag als team samen naar de snackbar ‘het Centrum’;

-  De drie spelers die de meeste loten hebben verkocht ontvangen een LEUKE PRIJS! Aangeboden door Sporthuis Winsum.

Inleveren boekjes

De boekjes moeten uiterlijk 8 oktober worden ingeleverd bij de leider en uiterlijk 10 oktober worden ingeleverd bij Marga Aiyamekhue (Oldehof 7) of Ineke Bonder (B.H. Broekemastraat 32).

De trekking is dit jaar op 12 december.

Ga jij met je team de meeste loten verkopen?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

De jeugdcommissie