logo nwsbrfDe start van de competitie zit er op en iedereen is weer volop met voetbal bezig. Heerlijk om te zien hoe de trainingsvelden vol staan met onze leden, barmedewerkers iedereen vriendelijk welkom heten, scheidsrechters die met plezier fluiten en natuurlijk onze mooie groene velden met mooi wit gekalkte lijnen. Complimenten aan alle vrijwilligers die bezig zijn voor onze mooie club. In deze nieuwsbrief weer aantal aandachtspunten.

Trainingsschema

Fijn hoe iedereen meewerkt en meedenkt met de beperkte trainingsmogelijkheden die er zijn. Doordat het steeds vroeger donker wordt, is het nog even meer schikken met elkaar. Er wordt nog onderzocht of er noodverlichting op veld 4 kan komen. Veld 7 blijft de komende weken nog dicht. Ideaal is het niet altijd, maar vergeet ook niet dat we gewoon allemaal kunnen trainen.

Week van de scheidsrechter

Zaterdag 6 en 13 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Dit betekent extra aandacht voor deze leuke functie en om deze mensen extra in schijnwerpers te zetten, gaan ze in een erehaag het veld op. Verzoek aan alle teams om dit te organiseren. Daarnaast staat er voor alle scheidsrechters iets lekkers klaar in de bestuurskamers.

Barbezetting

Barbezetting is belangrijk voor onze club en daarom is op de voorjaars algemene ledenvergadering besloten dat alle teams ingeroosterd worden. Bij de jeugd betekent dit dat ouders dit met elkaar moeten oppakken. Om dit goed te coördineren worden per leeftijdsgroep een coördinator gezocht en is er altijd een ervaren barmedewerker aanwezig om vragen te ondersteunen. Voor informatie of interesse in de coördinator rol, neem contact op met Evelien Buursink (06-22184693 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Uitslagen

Vanaf de JO08 moeten de uitslagen door de leiders doorgegeven worden via de wedstrijdzakenapp. Als iemand hier nog onbekend mee is, neem dan even contact op met de wedstrijdsecretarissen Susanne Jacobs en Jeroen Roze.

Spelerspassen en teamfoto’s

Met de huidige mobiele telefoon kan er snel een foto gemaakt worden. Leiders kunnen een pasfoto maken van elke speler en deze via de wedstrijdzakenapp toe voegen. Ook teamfoto’s kunnen gemaakt worden en leuk als deze aan de teampagina gekoppeld worden. Stuur daarom teamfoto’s naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op zaterdag 6 en 13 oktober gaat de jeugdcommissie teamfoto’s maken van elk team. Deze worden daarna bij de teams geplaatst.

N.B. als een speler niet op de website wil staan kan deze speler niet op de teamfoto komen.

CVZ-ers gezocht

Er wordt nog gezocht naar coördinatoren voor de lichtingen JO13, JO15, MO11 en MO13.

Grote clubactie

Probeer zoveel mogelijk loten te verkopen daarmee willen we sparen voor leuke speeltoestellen voor het nieuwe sportpark! Iedereen heeft hiervoor nog de tijd tot 8 oktober. Daarna graag de boekjes inleveren bij de leiders. Deze setjes met boekjes kunnen worden ingeleverd bij Marga Aiyamekhue (Oldehof 7) of Ineke Bonder (B.H. Broekemastraat 32)

Kleding trainers en leiders

Leiders (windjack) en trainers (trainingspak) kunnen deze kleding van de club ontvangen. Het mooie hiervan is vv Winsum er dan duidelijk en herkenbaar op staat. Nog geen windjack of trainingspak ontvangen als leider/trainer? Neem dan even contact op met Jaap Tukker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Hans Bakema (442282)

Gastheren en vrouwen gezocht, we blijven vragen!

Lijkt het je leuk om de teams op sportpark Schilligeham een warm welkom te heten, meld je dan nu aan. Voor de zaterdag zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die een paar uur op een zaterdag actief willen zijn als gastheer of gastvrouw. In deze rol zorg je voor een warm welkom van de teams, zorg je dat alles goed verloopt op wedstrijddagen en ben je aanspreekpunt namens de club. Interesse? Neem contact op met Ineke Bonder via 06-54152799.

Training in de herfstvakantie

In de herfstvakantie is er gewoon training. Als er veel spelers op vakantie zijn, dan kan de trainer beslissen om de training te annuleren of samen te trainen met andere teams. Maandag 22 oktober is het Beestenmarkt, deze dag is er geen training.

Wintercup

Er is dit jaar geen wintercup, omdat de organisatoren er na ruim 10 jaar mee zijn gestopt. Helaas zijn er vanuit de verenigingen geen nieuwe organisatoren gevonden. Vanuit de jeugdcommissie zijn we op zoek naar alternatieven. Binnenkort komen we hierop terug in de communicatie.

Noteer nu vast de volgende data in je agenda

• Maandag 19 november: Algemene ledenvergadering

• Woensdag 28 november: Komt sinterklaas voor de jongste jeugd (draakjes t/m JO09)

• Vrijdag 30 november: Disco-avond voor de JO10 tot en met de JO13

Vragen?

Als er op dit moment vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met betreffende CVZ coördinator of met Arjan Bakema (06-15604940). Voor vragen over de jeugdcommissie, graag dan contact met Ineke Bonder (06-54152799).