HerfstMIX toernooi binnen alle lichtingen groot succes!
 
Binnen TOP VV WINSUM- Jaarplanning is er voor elke (kleine) vakantie een mixtoernooi gepland binnen alle lichtingen. De teams binnen de lichtingen hebben dit toernooi in verschillende organisaties (denk aan; kleine doeltjes, grote doelen + keeper, etc.)
 
Door deze toernooien proberen wij sneller te observeren/ evalueren naar de ontwikkelingen van de spelers/ speelsters zodat dit vaker per jaar gebeurd en wij aan het einde van het seizoen sneller een beeld krijgen van de teams/ indelingen.
 
Wij staan voor Verbinden (van de teams en trainers), Vertrouwen (in jezelf en elkaar om je goed mogelijk te blijven ontwikkelen), Wij (van lichting naar een hechte groep zodat iedereen elkaar kent binnen de lichting en wij samenwerken).
 
Alle lichtingen hebben tijdens de laatste training voor de herfstvakantie het toernooi opgepakt. Omdat het binnen alle lichtingen wordt gedaan komt er herkenning binnen de lichtingen! Een goede ontwikkeling om van elkaar te leren en jezelf te blijven ontwikkelen in welke situatie binnen het voetbal dan ook! TOP!
 
Verder worden de plannen steeds meer uitgebreid en gedeeld via de website zodat iedereen kan inzien hoe wij te werk gaan en waar wij voor staan: https://vvwinsum.nl/teams/top-vv-winsum
 
Voor vragen over TOP VV WINSUM en de Jaarplanning kan altijd contact gezocht worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Groet Fokko, Gertjan, Deni & alle Jeugdtrainers!