Zorgen voor vv Winsum, is zorgen voor elkaar.

Het is zo vanzelfsprekend; de kachel staat al aan, de koffie pruttelt, de gehaktballen liggen te bruinen in de pan, het biertje uit de tap. Voor uw natje en droogje wordt gezorgd.

Want dit is even ontspannen, even chillen op het voetbalveld. Geen was dat uit de droger moet, geen stofzuiger door het huis……... Dit is even rust.

Voor ons is het juist te doen in de “rust”. Wij zorgen voor dat ontspannen moment, als u bij mijn club op visite bent.

Onder het genot van dat kopje thee heeft u als toeschouwers onderling, een grap en een grol, misschien een goed gesprek. U laadt zichzelf in deze rust op en neemt nog een sanitaire stop.

Wij ruimen op, wassen af, maken een grap en een grol, hebben een goed gesprek. We zijn nog steeds niet met zovelen, vandaar mijn vraag of u dit bericht wilt delen?

U denkt het en ik zeg het. Daar is ze weer, waarmee komt ze nu weer?! Onze groene vrijwilligersgoeroe, altijd positief (volgens zoonlief), maar nu met zorgen voor de dag van morgen.

Ik fiets met een zwaar gevoel richting mijn club, met een gevoel dat ik een groot bord boven mijn hoofd heb hangen, een bord met grote letters: “Zij regelt vrijwilligers”.

Verantwoordelijk voel ik mij zeker, als ouder en als speelster. Die verantwoordelijkheid neem ik als vrijwilliger voor mijn club, ik zorg voor mijn club. Ik besteed fijne vrijwilligersuren op mijn manier en met mijn inbreng aan mijn club. En wat vooral belangrijk is, wat binnen mijn mogelijkheden ligt. Zorgen voor vv Winsum doet u al met een aantal uren per jaar, en vergeet niet dat u het doet voor elkaar!

Een aantal uren per seizoen, ik zeg gewoon doen! Niet meer laten we het samen doen, WE gaan het samen doen!

Zorgen voor vv Winsum, is zorgen voor elkaar!

Jessica Spijk