Namens vv Winsum wensen wij iedereen prettige feestdagen en een goed 2019 toe! De club kijkt terug op een goed en geslaagde 1e seizoenshelft en dank aan iedereen die hier zijn steentje aan bijgedragen heeft, top! De commissie voetbalzaken start vanaf januari met de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020. Daarnaast kijkt de club uit naar de aanleg en bouw van het nieuwe sportcomplex.

Kersttrainingen

Traditiegetrouw zijn er in de laatste trainingsweek weer allemaal kersttoernooien bij vv Winsum. Op maandag en dinsdag 17 en 18 december zijn er diverse jeugdtoernooien en op donderdag 20 december is er weer kerstnachtstalvoetbal. Voor iedereen die leuke voetbaltoernooien wil zien, kom langs! Donderdag 20 december is er ook een gezellige kerstborrel in het clubhuis Schilligeham. Komt allen!

In kerstvakantie sportparken gesloten

Van vrijdag 21 december tot en met vrijdag 4 januari zijn beide sportcomplexen gesloten en zijn er geen trainingen. Vanaf maandag 7 januari starten alle trainingen weer.

Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur nodigt iedereen uit voor een gezellige nieuwjaarsreceptie, zaterdag 5 januari om 19.00 uur in ons clubhuis Schouwerzijlsterweg. Speciaal deze avond komt zanger Klaus naar Winsum om de muzikale omlijsting van deze leuke avond te verzorgen.

Nieuwe CVZ-ers

Martin Tillema (CVZ Prestatie) en Leen Macleane (CVZ JO13) zijn bereid gevonden om plaats nemen in de CVZ. Martin en Leen van harte welkom en veel voetbalplezier met deze leuke rol. Ook interesse in de leuke vrijwilligersfunctie? Voor JO15, MO11 en MO13 worden nog coördinatoren gezocht. Interesse in een CVZ functie, neem contact op met Arjan Bakema.

Contractverlenging

Bert Vos (zaterdag 1) en Jeroen de Munck (zaterdag 2) zijn ook in het seizoen 2019-2020 hoofdtrainers van deze teams.

TOP vv Winsum

In december is er een evaluatiebijeenkomst geweest over het nieuwe TOP vv Winsum. Hoofd Jeugdopleidingen Deni van Dalsem zal de uitkomsten terugkoppelen naar alle leeftijdscategorieën. Alle informatie over TOP vv Winsum staat op onze website. Deze week wordt de jaarplanning hier nog aan toegevoegd. In kader van voetbalontwikkeling en voorbereiding op nieuwe seizoen, gaan 2e jaar spelers/speelsters (vanaf JO13/MO13) vanaf februari meetrainen met hun toekomstige categorie. Verder zal Flaviou Fatima meer ondersteuning op het veld gaan geven aan trainers.

Trainingstijden

Op de site staat het trainingsschema en verzoek aan iedereen om zich hieraan te houden. Wijzigingen in overleg altijd bespreken met de CVZ coördinator. Vanaf 8 januari 2019 is er een veldwijziging voor JO11 en JO12. Deze teams ruilen op de dinsdagavond van veld of te wel JO12 traint op veld 5 en JO11 op veld 6. De donderdag training blijft gelijk voor deze teams.

Sportparken app

Om trainers snel te informeren is er een sportparken app. Op deze manier informeert de accommodatiecommissie de trainers of de velden beschikbaar zijn voor trainingen. Trainers die nog niet in deze app-groep zitten, kunnen een bericht sturen naar Arjan Bakema. Zodra er wijzigingen zijn in trainingstijden in verband met weersomstandigheden, staat dit ook zo snel mogelijk op onze site.

Hogeland cup

Wie in de kerstvakantie toch voetbal van vv Winsum wil zien, kom dan kijken op de Hogeland Cup. Zaterdag 1, Vrouwen 1 en JO19-1 zullen meedoen met dit leuke zaaltoernooi. Voor meer informatie www.hogelandcup.nl

Reserveren kantine/overlegruimten

Graag kantine en overlegruimten vooraf vastleggen via de agenda op onze site.

Bestuursvergadering

Het bestuur vergadert donderdag 17 januari 2019 weer. Als er onderwerpen besproken moeten worden, geef dit gerust door aan de bestuursleden.

Oefenwedstrijden in winterperiode

Als teams oefenwedstrijden in de winterperiode willen spelen, dan graag tijdig het wedstrijdbureau informeren. Het wedstrijdbureau beoordeelt welk veld en tijdstip beschikbaar is en informeert accommodatie en kantinecommissie.

Vragen?

Als er op dit moment vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met betreffende CVZ coördinator of met Arjan Bakema (06-15604940). Voor vragen over de jeugdcommissie, graag dan contact met Ineke Bonder (06-54152799).