Met veel enthousiasme hebben onze jeugdleden loten verkocht voor de Grote Clubactie. Hiermee heeft onze vereniging ruim € 3.800,00 opgehaald voor de clubkas. Dit is ruim 18 % meer dan vorig jaar. Dit geld willen we besteden voor leuke speeltoestel(len) voor het nieuwe sportpark.

We zijn trots op de flinke inzet van al onze verkopende jeugdleden!

Het team dat de meeste loten heeft verkocht zijn de Draakjes. Onze topverkoper is Dani de Munck van de Draakjes met 80 loten.

image001

Op de 2e plaats is geëindigd Eva Verhoeven met 54 stuks en op de 3e plaats is geëindigd Noa Sennema met 46 stuks. Er waren veel verkopers die bijna net zoveel loten hebben verkocht als onze topverkopers. Bedankt daarvoor!
De topverkopers hebben een mooi bal ontvangen, welke beschikbaar is gesteld door onze hoofdsponsor Sporthuis Winsum. De draakjes kunnen patat gaan eten bij Snackbar het Centrum.

De trekking is ondertussen geweest. Zie https://lotchecker.clubactie.nl/ of er een prijs op uw lot is gevallen.

Volgend seizoen zullen we zeker weer mee doen met de Grote Clubactie.

De jeugdcommissie