Zaterdag 2 maart 2019

Winsum West komt er aan en betekent het einde aan ons clubgebouw op Schilligeham. Om nog een keertje met elkaar hier gezelligheid te hebben, organiseert de club:

Schitteren op Schilligeham!

Wat gaan we doen?

Om 19.00 uur is er een voetbalwedstrijd met de coryfeeën van weleer of te wel mannen en vrouwen vanaf 35 jaar die mee willen doen in de wedstrijd:

Oud Viboa – Oud Hunsingo

Leuk om mee te doen en leuk om te kijken. Wil jij als oud speler of speelster van Viboa of Hunsingo nog een keer op Schilligeham in actie komen en onderling tegen elkaar voetballen, geef je dan op voor donderdag 28 februari a.s. Ook oud trainers, leiders, verzorgers, grensrechters worden uitgenodigd om mee te doen of aanwezig te zijn.

Oud leden Viboa kunnen zich aanmelden bij Olivier van der Klei (06-20994130).
Oud leden Hunsingo kunnen zich melden bij Gert Lantink (06-26092624).

Doel van deze wedstrijd is ontmoeten en genieten!

Iedereen die mee wil doen, krijgt speeltijd! Verder wordt er geprobeerd om zoveel mogelijk generaties met en tegen elkaar te laten voetballen en het vooral een gezellig weerzien is met oud spelers en speelsters die ooit voor beide clubs hebben gespeeld.

Na deze leuke wedstrijd, is er vanaf 21.00 uur een gezellige avond in het clubhuis en wordt er op een ludieke wijze terug gekeken op 40 jaar voetballen op dit complex.

Affiche S O S