logo nwsbrfDe voorjaarsvakantie was al echt een beetje voorjaar en ongemerkt komt dat het voetbalplezier nog meer ten goede. Vanaf maart zijn alle teams weer actief in de competities en trekken veel voetballiefhebbers weer richting onze beide mooie complexen. Naast trainingen, zijn er mooie train de trainer sessies en is de commissie voetbalzaken druk bezig met de invulling voor het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief de laatste ontwikkelingen vanuit onze mooie club.

Invulling vacature Hoofd Jeugd Opleiding

Na dit seizoen stopt Deni van Dalsem met zijn rol als Hoofd Jeugd Opleiding. Voor het nieuwe seizoen gaat de club niet op zoek naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding, maar wil deze rol meer verdelen over hoofd Jeugdopleiding bovenbouw, middenbouw, onderbouw en keepers voor zowel jongens als meiden. De maand maart wordt gebruikt om dit plan verder uit te werken.

Neil Judkins blijft hoofdtrainer Vrouwen 1

Ook het komende seizoen is Neil Judkins de hoofdtrainer van Vrouwen 1. Na in het eerste jaar gepromoveerd te zijn naar de 1e klasse, is het doel nu om verder door te groeien naar een stabiele 1e klasse en de commissie voetbalzaken denkt hier met Neil de juiste trainer op de juiste plaats te hebben en is blij dat Neil zijn contract met een jaar verlengd heeft.

Vacature bestuurslid Voetbalzaken

In de Algemene Ledenvergadering van november, heeft Arjan Bakema aangeven na dit seizoen te stoppen als bestuurslid Voetbalzaken. Als er mensen zijn die interesse hebben in deze leuke bestuursfunctie, neem dan gerust contact op met Jan Joost Flim of Arjan Bakema. Zij vertellen graag meer hierover.

Vacatures jeugdcommissie

Er zijn binnen de jeugdcommissie een aantal vacatures. Lijkt het je leuk om allerlei activiteiten voor de jeugd te organiseren en/of vind je het leuk om de voorzittershamer over te nemen. Neem dan gerust contact op met Ineke Bonder.

AED cursus

Op beide complexen hebben we een goed werkend AED apparaat tot onze beschikking. We vinden het vanuit de vereniging erg belangrijk dat er voldoende getrainde mensen op onze voetbalcomplexen aanwezig zijn die de apparaten kunnen bedienen. Daarom organiseren we, net als vorige jaren, samen met de Tennisvereniging Winsum 3 cursusavonden op de volgende data:

• maandag 1 april 2019
  • woensdag 3 april 2019
  • dinsdag 16 april 2019

Aanvangstijd is 19.30 uur in de kantine van vv Winsum aan de Schouwerzijlsterweg.

We hebben nog een aantal plaatsen over. Als je interesse hebt kan je je t/m 10 maart aanstaande aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van:

• naam en geboortedatum
  • telefoonnummer
  • voorkeursavond + een 2e keuze

CVZ coördinator prestatie

De club feliciteert Jan Jaap Zijlstra met zijn benoeming als hoofdtrainer van Omlandia en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe club. Voor vv Winsum betekent dit dat er een vervanger gezocht moet worden voor de CVZ prestatie.

Teamindeling seizoen 2019-2020

Vanaf vorig seizoen is er bij vv Winsum een continue indelingsproces. Dit houdt in dat het hele seizoen spelers en speelsters worden gevolgd met als doel te komen tot een nieuwe teamindeling zonder het spelen van selectiewedstrijden of trainingen. In het team en spelersplan op de site staat uitgelegd hoe het proces en uitgangspunten van teamindeling bij vv Winsum wordt gedaan. Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op met betreffende CVZ coordinator.

Flaviou maakt het seizoen af als hoofdtrainer JO11

Flaviou Fatima maakt het seizoen als hoofdtrainer van de JO11. Desley Storm kan deze rol niet optimaal invullen in verband werkzaamheden en hij zal alleen op de donderdag de JO11-1 blijven trainen.

Clubhuis Schilligeham

Vanaf deze maand wordt gestart met de ontmanteling van ons clubgebouw op Schilligeham. Vanaf 25 maart is de kantine hier niet meer beschikbaar en geldt er vanaf deze datum een nieuw trainingsschema dat medio maart op onze site komt.

Vanaf april zal gestart worden met de sloop een aanleg van de infrastructuur van het nieuwe sportcomplex. Door het verdwijnen van clubhuis en 4 kleedkamers zal het straks lastiger worden om alles optimaal te organiseren. Via de website (https://vvwinsum.nl/nieuws/1912-vv-winsum-tv-stand-van-zaken-sportpark-winsum-west) wordt iedereen hierover geïnformeerd en samen moet het lukken om alles praktisch op te lossen en te accepteren dat er soms even wat “geschipperd” moet worden.

Schoolvoetbal toernooi

Het schoolvoetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op woensdag 3 april a.s. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het op sportcomplex Schouwerzijlsterweg gehouden. Vanuit het ontwikkelprogramma meiden en vrouwenvoetbal komen er twee aparte trainingsavonden specifiek voor meiden (zowel voor leden als niet leden) om meer aandacht te hebben voor meidenvoetbal.

Voetbaldriedaagse (V3D)

De voetbal driedaagse is dit jaar op 30 april en 1 en 2 mei. Dit is wederom een samenwerking tussen Winsum en Voetbalschool het Verschil. De aanmeldingen voor deze V3D start deze week. Houd onze website hier voor in de gaten.

Jaarkalender

De KNVB heeft de speeldagenkalender voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Voor de geïnteresseerden:

Vragen?

Als er op dit moment vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met betreffende CVZ coördinator of met Arjan Bakema (06-15604940). Voor vragen over de jeugdcommissie, graag dan contact met Ineke Bonder (06-54152799).