vrvvw

Via deze brief willen wij u, als lid van de Vrienden van vv Winsum,  graag uitnodigen voor de ledenvergadering. Wij willen tijdens deze vergadering graag de gerealiseerde doelen presenteren. Daarnaast willen wij u graag meenemen in het plan "Vrienden van vv Winsum, op naar 200 leden" en willen wij u graag informeren over toekomstige doelen.

De vergadering zal plaatsvinden op dinsdag 16 april om 19:30uur in het clubhuis aan de Schouwerzijlsterweg. U bent van harte uitgenodigd. De agenda van die avond zal er als volgt uit zien:

1. Welkom
  1. Gerealiseerde doelen
  1. Financieel overzicht
  1. Toekomstige doelen
  1. Plan voor groei naar 200 leden
  1. Ingekomen stukken
  1. Afsluiting met een hapje en een drankje

Wilt u ook een onderwerp inbrengen voor de avond, mail dan gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw stukken zullen dan behandeld worden bij het agendapunt "ingekomen stukken".

Tot 16 april!

vrvvw1