VV Winsum organiseert samen met VoetbalTechniekSchool (VTS) het Verschil op 30 april, 1, en 2 mei de Voetbal3Daagse 2019. 3 dagen voetbalplezier voor iedereen vanaf 6 tot en met 14 jaar. Het evenement is bedoeld voor kinderen uit de gemeente Hogeland. Of je nu lid bent van een voetbalvereniging of niet, een ieder is van harte welkom.

Tijdens het evenement is er volop aandacht voor de leukste manier van bewegen: VOETBAL. De begeleiding vindt plaats door ervaren voetbaltrainers van VTS het Verschil en vv Winsum. Daarnaast is er extra aandacht voor keepers die onder begeleiding van een keeperstrainer gedeeltelijk een eigen programma afwerken. Ook is er extra aandacht voor meidenvoetbal. De hoofdtrainer van de Vrouwen 1 van vv Winsum komt training geven op de donderdag.

Je kan je opgeven via de website van vv Winsum, via de knop Voetbal 3-daagse. Meld je aan voor 23 april 2019. De aanmelding is definitief op het moment dat u 45,00 heeft overgemaakt op bankrekeningnummer: NL23RABO0316069000 tnv vv Winsum onder vermelding van voor- en achternaam kind + voetbal 3-daagse.

Nadere informatie volgt op een later tijdstip. Voor vragen is een apart e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

3 Daagse 2019