Voetballen is een fantastische sport en het mooie van vv Winsum is dat deze gezellige voetbalclub een leven lang voetbal aanbiedt. Van 4 jaar tot 80 jaar, van jongen tot meisje, man of vrouw, van prestatie tot recreatie, van keeper tot spits!

Als iemand geïnteresseerd is om het nieuwe seizoen te gaan voetballen bij vv Winsum, dan is het mogelijk om vanaf 15 april tot 15 juni gratis mee te trainen. Maak gebruik van dit aanbod en stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. vv Winsum neemt dan contact op om de trainingstijden en wensen te bespreken.

Voor jongens en meisjes die bij vv Winsum willen gaan voetballen, is dit gelijk een mooi moment om kennis te maken met de club en de voetbalsport. Daarnaast is de commissie voetbalzaken op dit moment druk bezig met de teamindeling voor het nieuwe seizoen en kan gelijk beoordeeld worden welk team en speelniveau het beste bij iemand past. Vanaf juni start de club met selectieteams de voorbereiding voor het nieuwe seizoen en vinden er geen selectietrainingen meer plaats.