logo nwsbrfWat een mooie week met bekervoetbal bij vv Winsum en mooi om te zien hoeveel publiek hier op af komt. Nog mooier natuurlijk de resultaten die door vv Winsum gehaald zijn! Maar naast het bekervoetbal is het mooi om te zien hoe de vv Winsum teams elke zaterdag met goed voetbal weer voor de winstpunten en goals gaan. Kortom: voetballen doe je bij vv Winsum! In deze nieuwsbrief weer aantal mededelingen vanuit de club.

Voetbalhart bij de jeugd

In het nieuwe seizoen gaat de club werken met vier of vijf hoofd jeugdopleidingen. Fokko Dijkstra gaat de bovenbouw (JO15 t/m JO19) voor zijn rekening nemen, Gert Jan Tuintjer gaat de middenbouw doen (JO11 t/m JO13) en voor de onderbouw is de club nog op zoek naar iemand die deze rol wil gaan doen.

De vierde HJO gaat de keepers doen en ook dit is nog een vacature. Gaby Hemsens gaat na dit seizoen stoppen bij de jeugd als keeperscoördinator/trainer en gaat zich alleen nog bezig houden met de CVZ prestatievoetbal. Vanuit het ontwikkelingsprogramma meiden en vrouwenvoetbal wordt nog onderzocht of er een aparte HJO voor meidenvoetbal komt of dat de meiden gaan vallen onder HJO Bovenbouw en Middenbouw.

Om meer binding en bewaken plan TOP vv Winsum te krijgen, komt er ook een CVZ coördinator voor de bovenbouw, middenbouw en onderbouw. Naast borgen van het TOP vv Winsum plan, worden zij de verbinder tussen de CVZ coördinator per lichting en TOP vv Winsum. Erwin Reinders gaat deze rol vanaf het nieuwe seizoen vervullen voor de bovenbouw.

HJO Deni van Dalsem is op dit moment actief bezig met het vastleggen van hoofdtrainers voor de onderbouw/JO11 en JO12 en meiden en streven is om dit begin mei rond te hebben te communiceren via de nieuwsbrief.

Van de ledenadministratie

Overschrijvingen van en naar vv Winsum dienen voor 15 juni te worden aangevraagd!

Vanaf 21 juni kun je de pasfoto wijzigen. Sommige leden hebben een onduidelijke profielfoto, wanneer de scheidsrechter de passen controleert dient er een duidelijke pasfoto zichtbaar te zijn. Heb je dus een onduidelijke profielfoto, dan graag wijzigen.

Let op: Wil een lid het lidmaatschap opzeggen dan dient dit voor 30 juni te worden gemaild naar de ledenadministratie van VV Winsum.

Gratis meetrainen

Iedereen die graag kennis wil maken met voetballen bij vv Winsum, kan vanaf 15 april tot 15 juni gratis meetrainen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarna wordt er contact opgenomen om dit verder af te stemmen met welk team er mee getraind kan worden.

Wijziging trainingsschema

Veld 1,2 en 3 zijn vanaf heden op dinsdag en woensdagavond vrij geroosterd om inhaalwedstrijden te spelen. Door de sloop van het clubhuis op Schilligeham, trainen de overige senioren nu op donderdag op veld 3 vanaf 20.15 uur. Gevolg hiervan is dat JO19-1 op Schilligeham gaat trainen en JO19-2 op de dinsdag op Schilligeham traint. Zie voor het huidige trainingsschema de site.

Training Mei vakantie

Maandag 22 april is het 2e Paasdag en is er geen training en is het sportcomplex gesloten. Trainers en teams bepalen zelf of er getraind wordt of trainen daar waar het kan samen met andere teams.

Werkzaamheden Schilligeham

Vanaf 1 april zijn de werkzaamheden op Schilligeham voor de aanleg van ons nieuw complex Winsum West gestart. De trainingen blijven gewoon doorgaan op dit complex, alleen zijn er maar twee kleedkamers beschikbaar. Graag hiermee rekening houden. Daarnaast is het parkeren van fietsen lastig, advies is om de fiets bij het zwembad neer te zetten. De competitiewedstrijden worden nu zoveel mogelijk op Schouwerzijlsterweg gespeeld.

Vragen?

Als er op dit moment vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met betreffende CVZ coördinator of met Arjan Bakema (06-15604940). Voor vragen over de jeugdcommissie, graag dan contact met Ineke Bonder (06-54152799).