Binnen de jeugd is er hard gewerkt aan een leidraad die door de hele jeugd loopt. Uit dit proces is TOP VVWINSUM ontstaan wat nu binnen de hele jeugd centraal staat bij trainingen/ wedstrijden.
TOP VV WINSUM is uitgewerkt met een algemeen plan die voor de hele jeugd belangrijk is.  Verder is er per lichting een specifiek plan uitgewerkt met daarin de belangrijke punten voor deze lichting.  Binnen alle plannen komen er steeds punten terug zodat spelers/ speelsters herkenning ervaren en vanuit daar zich bewuster kunnen ontwikkelen.
Om nog meer naar buiten te treden met TOP VV WINSUM hebben wij alle plannen op de site gezet. Iedereen kan deze plannen inzien en weten dan direct hoe wij als VV WINSUM ontwikkelen.
Verder hebben wij posters ontwikkeld die ervoor zorgen dat het grote plan verkleind wordt naar posters zodat in 1 oogopslag te zien is wat er binnen elke lichting belangrijk is.
Deze posters zullen binnen de hele vereniging terug komen zodat iedereen van de vereniging en daarbuiten ziet waar wij als VV WINSUM voor staan en hier TROTS op zijn!
Voor meer informatie kan er altijd contact opgenomen worden met de Hoofdopleidingen.

Hieronder alle posters