Vv Winsum is blij te vermelden dat het gehele verzorgingsteam van afgelopen seizoen ook komend seizoen in dezelfde samenstelling voor alle leden van vv Winsum klaarstaat! Binnen VV Winsum hechten we grote waarde aan het verantwoord, plezierig en gezond (blessurevrij) sporten van al onze spelers en speelsters. Daarom willen we iedereen professionele en gestructureerde sportverzorging aanbieden.We zijn dan ook trots op de invulling van onderstaand team met hun kennis en ervaring!

Wie doet wat binnen de sportverzorging?

• Neil Judkins​​​ Club fysiotherapeut – Hoofd sportverzorging
• Luuk Weijsenfeld​​ Heren 1 – Algemeen verzorger do
• Mark Kooijinga​​ ​Heren 1 – Algemeen verzorger/ hersteltraining di
• Niels Zantingh​​​ Vrouwen 1 – Algemeen verzorger/ hersteltraining ma/za
• Coen van der Molen​​ Hersteltrainer Heren 1/ Vrouwen 1/ JO 19-1
• Marlies Bijman​​​ Coördinator sportverzorging Vrouwen/ Meiden

Hoe kan je ons bereiken en wanneer zijn we er precies? Kijk op https://vvwinsum.nl/clubinfo/verzorging

Wat doet het sportverzorgingsteam;

Behandeling en advies bij blessures voor alle leden van vv Winsum.
         Informeren en adviseren van trainers en begeleiders over blessures van spelers en speelsters.
         Verzorgen van bijscholing en het beschikbaar stellen van documentatie voor trainers en

begeleiders op het gebied van blessurepreventie en het omgaan met blessures.​
         Organiseren van interne trainingsavonden voor alle verzorgers binnen vv Winsum.
         Verantwoordelijk voor een professionele en gestructureerde medische verzorging.

Samenwerking Fysio2Fit en SMA

Vv Winsum heeft een nauwe samenwerking met Fysio2Fit op het Aanleg 1. Hier kunnen spelers en speelsters terecht met blessures welke meer aandacht, onderzoek of behandeling behoeft dan de reguliere sportverzorging. Fysio2Fit heeft korte lijnen met het SMA (sport medisch adviescentrum) zodat spelers die nog meer zorg of diagnostiek behoeven snel bij de sportarts terecht kunnen.