Beste leiders van onze jeugdteams,

Ook dit jaar doet vv Winsum weer mee aan de Grote Club Actie.

Wat is de grote clubactie?

De Grote Club Actie is een mooie methode om loten te verkopen, waar diverse prijzen op vallen. Binnen Nederland doen er heel veel verenigingen aan mee. Van alle door de verkochte loten gaat de opbrengsten naar de jeugd van vv Winsum. De loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan krijgt de vv Winsum € 2,40 per lot.

Wat doet de vv Winsum met dit extra geld?

Vv Winsum is een groeiende vereniging met bijna 500 jeugdleden en kan extra geld goed gebruiken. Zeker nu we volgend jaar een nieuw sportcomplex krijgen, met een nieuw clubgebouw. Voor de opbrengsten van de Grote Club Actie willen we dit jaar gaan sparen voor:

De inrichting van het voorplein van het nieuwe sportpark.

Het is dus een mooie bijdrage zodat het sportpark extra mooi en uitdagend voor de jeugd wordt!

Hoe worden de loten verkocht?

Ieder speler krijgt een boekje met 20 loten om huis aan huis te verkopen. Dit kan door opa, oma’s, vader en moeders, buren, ooms en tantes te benaderen. De verkoop start zaterdag 14 september.

Hulp

We hebben jullie hulp en enthousiasme nodig om binnen de teams te promoten zoveel mogelijk loten te verkopen. We hopen met de jeugdteams, dat elk jeugdlid minimaal 5 loten verkoopt en dat we minimaal een opbrengst van € 4.000,00 realiseren. Deze ambitie realiseren kunnen we niet alleen!

Wellicht kunnen jullie gezamenlijk als team op  zaterdag 14 september meteen aan de slag gaan.

Het is heel belangrijk dat alle gegevens van de lotenkoper compleet en leesbaar worden ingevuld. Dus naam, adresgegevens, bankrekeningnummer met IBAN, aantal loten en handtekening. Geef als laatste de zegel en het bedankbriefje, die achter in het boekje zitten.

Extra boekjes zijn verkrijgbaar bij Ite Wieringa.

Extra beloning:

• Het team dat gemiddeld de meeste loten verkoopt mag als team samen naar de snackbar ‘het Centrum’;
  • De drie spelers die de meeste loten hebben verkocht ontvangen een LEUKE PRIJS! Aangeboden door Sporthuis Winsum.

Hiervoor graag de naam en team van de speler op het boekje te zetten.

Inleveren boekjes

De boekjes moeten uiterlijk 12 oktober worden ingeleverd bij de leider. Deze controleert of alle gegevens in de boekjes leesbaar en compleet zijn ingevuld, en levert ze uiterlijk 14 oktober in bij Ite Wieringa (Dahliastraat 18) .

De trekking is dit jaar op 11 december.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Namens het bestuur van vv Winsum

Jeugdcommissie vv Winsum