Tijdens de seizoensopening  op 30 september 2019 werd de nieuwe kleding voor de jeugd gepresenteerd. Vanaf dit seizoen spelen ook alle jeugdteams in de clubkleuren van vv Winsum! De kleding werd geleverd door onze hoofdsponsor jeugd Sporthuis Winsum.

Ook de hoofdsponsoren van heren 1 werden voor de wedstrijd gepresenteerd. De hoofdsponsoren zijn met ingang van dit seizoen: Koopsen assurantiën, Ronda Metsel- en Lijmbedrijf en Tandem Vormgeving en Bouwadvies. Makelaardij Bruintjes en Keurentjes is co-sponsor.

De hoofdsponsoren van vrouwen 1 zijn Technisch Expert Jansen en Stoffel Winters Schoenen.

STM 7994Heren 1 met hoofdsponsoren Bram Veldhuis (Sporthuis Winsum), Ewald Veenstra (Tandem Vormgeving en Bouwadvies en Erik Koopsen (Koopsen Assurantiën).

STM 7977JO7-1 en 2 met hoofdsponsoren Ewald Veenstra (Tandem Vormgeving en Bouwadvies), Erik Koopsen (Koopsen Assurantiën), Bram Veldhuis (Sporthuis Winsum) en voorzitter Ben Breukelman.