logo nwsbrfvv Winsum is een ambitieuze maar zeker ook gezellige voetbalvereniging met goede faciliteiten (nieuw modern sportpark realisatie 1e helft 2020) en één van de grootste verenigingen in Noord Nederland met in totaal meer dan 1.100 leden.

De club beschikt over een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling met zes seniorenteams (twee op zaterdag en vier op vrijdagavond 7x7) en vier meidenteams. Vrouwen 1 draait op dit moment voor het tweede jaar mee in de 1e klasse en heeft de ambitie om een stabiele 1e klasser te worden en op termijn wellicht door te groeien naar de hoofdklasse. Het team is een goede mix van ervaren vrouwen en jeugdig talent, waar de komende jaren nog voldoende rek in zit. Jaarlijks sluiten enkele talenten vanuit de Vr2, MO17 en meiden die bij de jongens JO15 voetballen aan bij de 1e selectie. Daarnaast heeft dit team ook een aanzuigende werking op jeugdig talent uit de regio.

vv Winsum zoekt met ingang van het komende seizoen een trainer/coach die:
- tenminste in het bezit is van TC 3/UEFA C;
- fanatiek is, met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden;
- gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de speelsters zowel op team- als individueel niveau;
- communicatief vaardig is en in staat om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de speelsters;
- om kan gaan met soms verbaal sterke vrouwen;
- oog heeft voor de ontwikkeling van jonge talentvolle spelers (verbinding MO17 en Vr2);
- prestatie, maar ook plezier en humor hoog in het vaandel heeft staan;
- interesse en betrokkenheid toont in de speelsters en de vereniging;
- de trainingen verzorgt op de maandag- en donderdagavond en het team coacht op de wedstrijddagen.

Affiniteit/ervaring met het vrouwenvoetbal is een pré.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Elmont, commissie voetbalzaken  vrouwenvoetbal, tel: 06-57551614. Uw schriftelijke reactie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..