engelsman

We mogen namens sponsor Engelsman Optiek & Auditiek de volgende kortingsactie aanbieden aan onze leden:

Contactlenzen met een korting van 20 % en geen aanpaskosten van € 45.00

Contactlenzen dragen tijdens trainingen of competitiewedstrijden betekent niet langer afgeleid worden door een verschuivende of vallende bril. U kunt zich op het spel concentreren in plaats van op uw bril.

Vooruitgang in de contactlenstechnologie biedt sportmensen ook meer draagcomfort. Wegwerplenzen geven u elke dag een fris en soepel oppervlak zodat u geen last krijgt van irritaties. De nieuwe generaties siliconenhydrogel contactlenzen verbeteren de zuurstofdoorlaatbaarheid, waardoor uw ogen meer zuurstof krijgen voor een beter zicht, maar toch een vocht aantrekkend vermogen en draagcomfort blijven houden.

Betere bescherming voor uw ogen

logo nwsbrfNaast het verkleinen van het risico van oogletsel door een gebroken of verbrijzelde bril, kunnen contactlenzen helpen om het u tijdens het sporten makkelijker te maken uw ogen te beschermen. Contactlenzen zorgen ook voor meer veiligheid doordat u gemakkelijker een helm of beschermbril op kunt zetten die uw ogen afschermen tegen uv-stralen en beschermen tegen letsel door brute kracht.

Contactlenzen tijdens het sporten kunnen helpen uw spel een betere en leukere ervaring voor u te maken.

Maak daarom een  snel een afspraak !

Redactie vv Winsum / PR