logo nwsbrfBinnen vv Winsum is het meiden- en vrouwenvoetbal erg belangrijk en de club wil dan ook investeren in de ontwikkeling van de vele voetballende meiden en vrouwen. De meiden krijgen binnen de club de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op hun eigen niveau of dat nou in een meiden- of jongensteam is. vv Winsum is geselecteerd voor het ontwikkelprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB als één van de 26 verenigingen in Nederland. Hierdoor krijgt de club drie jaar ondersteuning vanuit de KNVB om de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal een extra impuls te geven. Door middel van het jeugdvoetbalbeleidsplan ‘TOP vv Winsum’ wil vv Winsum de jeugdspeelsters een goede jeugdopleiding bieden, want de jeugd heeft de toekomst bij vv Winsum.

Wat ga je doen?

Als hoofdtrainer ben je eindverantwoordelijk voor de samenstelling, organisatie en teamsamenstelling van de voetbalcategorie MO17, die bestaat uit MO17-1 en 2. Dit doe je in samenspraak met de Commissie Voetbalzaken en de Hoofd Jeugdopleiding. Daarnaast verzorg en coördineer je twee keer in de week de training en coach je bij voorkeur een wedstrijd op zaterdag met behulp van andere trainers binnen de voetbalcategorie. Als hoofdtrainer heb je altijd oog voor de ontwikkeling van de meiden en ondersteun je de meiden daarbij. Verder werk je nauw samen met de Commissie Voetbalzaken (CVZ) om gezamenlijk de meiden en ouders te informeren over de ontwikkelingen. Ook organiseer je overlegmomenten met de andere trainers binnen de voetbalcategorie met als doel de ontwikkeling van de meiden, het aanbieden van de juiste oefenstof en het goed verlopen van de traningen.

Wat is je achtergrond?

• Je beschikt over UEFA C of hebt de bereidheid deze te halen
  • Je hebt ervaring met meiden- en vrouwenvoetbal (is een pré)
  • Je bent een verbinder die goed kan samenwerken
  • Je hebt inzicht en gevoel voor groepsdynamiek en persoonlijke ontwikkeling
  • Je kunt goed organiseren en enthousiasmeren
  • Je wilt je commiteren aan TOP vv Winsum en hier een bijdrage aan leveren
  • Je levert als hoofdtrainer een bijdrage aan de clubcultuur, teamgeest en vooral voetbalplezier.

Wat kun je verwachten?

• Goede begeleiding vanuit de club om je door te ontwikkelen als trainer/coach
  • Goede ondersteuning en overleg met de Commissie Voetbalzaken
  • Goede faciliteiten en voorwaarden op het nieuwe complex Winsum West
  • Mogelijkheid tot het volgen van UEFA C
  • Een passende financiële vergoeding

Interesse?

Geïnteresseerd in deze mooie voetbalvacature? Stuur dan je korte motivatie en voetbal CV, uiterlijk 1 februari 2020, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen mag je ook bellen met Fokko Dijkstra, via telefoonnummer 06-53885686.