Vrijdag 17 januari jl. heeft er een drukbezochte clubavond plaatsgevonden in ons clubhuis aan de Schouwerzijlsterweg. Tijdens deze avond is veel informatie gegeven over ons toekomstige nieuwe sportpark en bijbehorende accommodatie. De verschillende commissies/werkgroepen hebben laten zien waar ze mee bezig zijn, maar bovenal ook waar nog veel aan moet gebeuren. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig!

Tijdens de clubavond zijn er verschillende specifieke werkzaamheden benoemd die wij als club zelf kunnen uitvoeren, met als doel extra inkomsten te genereren om zo méér te kunnen doen wanneer we over gaan naar het nieuwe complex. Wij willen alle leden vragen om mee te helpen, vele handen maken licht werk. Kun je bijdragen of ken je iemand die dat zou willen, laat het weten door je naam en telefoonnummer te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben de volgende werkzaamheden voorlopig genoteerd waar wij heel graag ondersteuning voor zouden willen krijgen. Zie je iets wat je leuk lijkt, wat je kunt of waar je altijd al aan mee zou willen werken? Geef het door!

#1 Nieuwe clubgebouw - Aanbrengen akoestisch plafond
Voor de geluiddemping in het nieuwe clubgebouw brengen we een geluiddempend plafond aan.
Wanneer: Zo spoedig mogelijk na oplevering van het nieuwe clubhuis, naar verwachting medio mei.

#2 Nieuwe clubgebouw - Bestrating voorplein
Het voorplein van het clubgebouw moet bestraat worden. Dit is een gebied van bijna 700m2 en deze wordt bestraat met ‘gewone’ tegels.
Wanneer: Vlak voor of zo spoedig mogelijk na oplevering van het nieuwe clubhuis, naar verwachting eind april of begin mei.

#3 Uitgiftepunt op het voorplein
Het plan is om het uitgiftepunt voor koffie, dranken en snacks vanuit een containerunit te doen. Wie wil dit oppakken en de mogelijkheden onderzoeken?
Wanneer: In de periode tussen mei en augustus

#4 Oude bestuurskamer Schilligehamsterweg - Overkapping voor opslag materialen
Tussen de kleedkamers en het ballenhok aan de Schilligehamsterweg gaan we een overkapping realiseren voor de opslag van materialen voor het onderhoud van onze velden.
Wanneer: Kan nu al mee worden gestart!

#5 Verhuizing keuken
De huidige keuken gaat mee naar het nieuwe clubgebouw, deze moet er dus uit en ook weer in!
Wanneer: Tussen medio juni en augustus

#6 Inrichting en verhuizing ballenhok
We krijgen in het nieuwe clubgebouw een prachtig nieuw ballenhok. De huidige kokers van de Schouwerzijlsterweg gaan mee én er komen nieuwe kokers bij in het nieuwe complex.
Wanneer: Begin kan worden gemaakt na oplevering, verhuizen huidige ballenhok vanaf juni

#7 Verhuizing overige ruimten
Uiteindelijk moet alles over, denk aan meubels, tafels, stoelen, apparatuur etc
Wanneer: Tussen eind juni en augustus