2 december 2019, de kunstgrasvelden werden in gebruik genomen! Iedereen blij: leden, de accommodatie commissie, wat een verrijking voor onze club.

De bouw van ons clubhuis gaat goed, het verandert per week en de contouren van ons nieuwe sportpark worden steeds duidelijker.
Er is de gemeente, die de opdracht heeft gegeven, er is een aannemer die aan het bouwen is en er is vvWinsum, wij willen trainen op het kunstgras.

Er is alleen BOUWSTROOM, dat zorgt nu voor paniek! Er is namelijk geen licht en zonder licht kunnen we niet trainen.

De aannemer wil ons clubhuis drogen, dag en nacht! Daarom is er geen licht, als het licht aangaat, dan slaan de stoppen door, letterlijk en figuurlijk!

ER is deze week veel overleg geweest om tot een oplossing te komen. Tijdelijk hebben we nu voor donderdag 30 januari licht, vanavond kan er gebruik worden gemaakt van twee kunstgrasvelden!!

We gaan ons uiterste best doen , om tot een structurele oplossing te komen en we hopen hier dit weekend uitsluitsel over te geven.

Als bestuur vragen we om geduld en begrip voor de ontstane situatie, we hadden het graag anders gezien. We kunnen geen ijzer met handen breken, helaas. We zijn ook teleurgesteld over de ontstane situatie.

Namens het bestuur,

Ben Breukelman.