💪🥅🤼‍♂⚽
Doe jij in deze voetbalvrije weken mee aan de challenges?
Elke dag een nieuwe challenge .
Elke challenge bestaat uit 3 niveaus opgebouwd van makkelijk naar moeilijk.
Per team wordt een klassement bijgehouden. Elke speler kan individueel punten verzamelen door de challenge te voltooien en te filmen. Het filmpje wordt vervolgens via Whatsapp gedeeld met de coördinator/ leider per team .
 
Spelregels:
🕙 Het filmpje moet op de dag van de challenge gedeeld worden met de coördinator. Dit kan tot 22:00 in de avond. Vermeld duidelijk de naam, achternaam en het team van de speler.
🎰 De speler kan maximaal 3 punten verzamelen per challenge. Moeilijkheidsgraad 1 = 1 punt, moeilijkheidsgraad 2 = punten, moeilijkheidsgraad 3 = 3 punten. Een punt wordt alleen verwerkt, als de video is aangeleverd.
📝 De challenge coördinator houdt de punten bij in een Excel-tabel. Deze worden tussentijds niet gedeeld. De challenge is voor spelers, speelsters en keepers.
📈 Met de challenge proberen we elke speler uit te dagen. Het kan daarom voorkomen dat de meest uitdagende oefening moeilijk haalbaar is voor bijvoorbeeld jonge spelers. Zij kunnen dan kiezen voor het eerste niveau en één punt verdienen. Proberen en oefenen is natuurlijk altijd goed.
⚠ Vanwege het Corona virus hebben we gekozen voor challenges die individueel uitvoerbaar zijn. Deelname is vrijwillig. De speler bepaalt zelf de intensiteit van deelname. Een challenge overslaan kan dus ook.
🎥 Videobeelden die gedeeld worden, kunnen gedeeld worden op sociale media. Wilt u dit niet, geef dit dan duidelijk aan.
🏆 Voor de winnaar per team een leuk prijsje is een optie
Veel succes💪🍀
 
In het weekend zijn er geen challenges, dan kun je als gezin bijvoorbeeld samen gezellige spelletjes doen.
 
 
 
Challenge 1(16-03-20)
Challenge 1
 
Challenge 2(17-03-20)
Challenge 2