Het openbare leven is voor een belangrijk deel stil komen te liggen. Veel mensen werken thuis, scholen en de horeca zijn gesloten.

vvWinsum voetbalt tot en met 6 april niet en dit geldt ook voor de trainingen, voor al het genoemde geldt de “ sociale onthouding “ !

Vanmiddag deed ik een rondje langs de velden en zo kwam ik ook op het Geert Reinders Sportpark Winsum-West. Op de kunstgrasvelden was het een drukte van belang.

De voetballers krioelden over de velden, mooi om te zien, maar is het verstandig!

Nee, virologen waarschuwen ons niet voor niets!

Ik wil iedereen met klem vragen om zich te conformeren aan de lijn van afspraken die vvWinsum met alle leden van de vereniging gecommuniceerd heeft!

Geen wedstrijden en trainingen tot en met 6 april 2020.

Dat de kunstgrasvelden met dit mooie weer uitnodigen om daar een balletje te trappen begrijp ik volkomen, maar wees verstandig en kies voor je gezondheid!

Ik reken erop dat iedereen zich aan de gemaakte club afspraken houdt!

Onze velden zijn gesloten voor gebruik!

Denk aan je eigen gezondheid en aan de gezondheid van anderen!

Samen staan we sterk, hoe lastig het ook is!

Ben Breukelman
Voorzitter vvWinsum