De ondernemersverenigingen in het Hogeland zijn de campagne wees royaal, koop lokaal gestart. Als vv Winsum sluiten we ons graag aan bij deze campagne en roepen we daarom onze leden op om onze lokale ondernemers extra te steunen.

Vele ondernemers zijn sponsor van onze mooie voetbalvereniging.  Zij zorgen er mede voor dat voetbal voor iedereen toegankelijk is en blijft. Helaas kan er op dit moment door de corona maatregelen niet gevoetbald worden. Laten we juist in deze tijd elkaar blijven helpen en steunen.

De afgelopen weken hebben we al mooie affiches voorbij zien komen van onze sponsoren Time Out Winsum, Eetcafe J&A, Engelsman optiek, Golden House, Marjoli, Sporthuis Winsum, Drukkerij Mekel, Discus Profauna en Vaszlovsky.

Laten we het samen doen! ❤voor onze lokale ondernemers.

Bestuur vv Winsum

lokaal low